TENIS: Oudin, "cenuşăreasa" de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puştoaica de 17 ani, americanca Melanie Oudin (70 WTA) îşi continuă seria victoriilor la US Open, calificându-se în sferturi la turneul de Mare Şlem. De data aceasta victimă i-a fost cea de-a treia rusoaică din top 20 WTA, Nadia Petrova, după Elena Dementieva şi Maria Şarapova. O adevărată „distrugătoare de ex-sovietice”.

După un început slab, pierzând primul set cu 6-1, „cenuşăreasa” ediţiei de anul acesta de la turneul de pe cimentul american, parcă trezită dintr-un coşmar, câştigă al doilea set la tiebreak, iar pe al treilea cu 6-3.

Chiar dacă statistica este de partea rusoaicei care i-a administrat nu mai puţin de 10 aşi, iar americanca niciunul, Oudin şi-a canalizat atenţia pe fiecare minge să o transforme într-una câştigătoare pentru ea. A reuşit la sfârşitul a două ore şi jumătate să-şi treacă în contul său încă o victorie în faţa propriului public.

Oudin are toate şansele ca în sferturi să o întâlnească pe a patra rusoaică, Svetlana Kuzneţova, cap de serie nr. 6, dacă aceasta va trece de daneza Caroline Wozniacki în optimi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite