TENIS: Nadal atacă titlul US Open cu un nou look

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Nadal atacă titlul US Open cu un nou look
TENIS: Nadal atacă titlul US Open cu un nou look

Cu pantaloni deasupra genunchiului şi tuns puţin mai scurt. Aşa s-a afişat spaniolul Rafael Nadal în primul meci la US Open, împotriva francezului Richard Gasquet pe care l-a învins în trei seturi, 6-2, 6-2, 6-3. Până acum ibericul ne-a încântat cu pletele lui în vânt şi pantalonii trecuţi bine de genunchi...

“Nu vă place? Mă face mai tânăr!” a fost replica toreadorului la adresa fanilor.

Oricât de diferit l-ar face noua frizură, Nadal are tot 23 de ani. Poate doar genunchii lui arată cu 20 de ani mai mult, deoarece cedează când îi e lumea mai dragă. În vara asta chiar în faţa lui Soderling, care i-a pus capăt dominaţiei de patru ani de la Roland Garros şi apoi oblingându-l să declare forfeit la Wimbledon.

După o absenţa de 10 săptămâni de pe teren şi pierzând în faţa lui del Potro la Montreal şi în semifinale cu Djokovici la Cincinnati, responsabilitatea ibericului la US Open este şi mai mare care îi adduce aminte de timpurile când părul său era mai lung, aproape de umeri.

Totuşi după ce a trecut doar de primul tur, Nadal nu se poate gândi încă la trofeu: “te poţi gândi la câştigarea turneului abia când ajungi în finală”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite