US OPEN: Andy Murray are o suporteră frumoasă în tribună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
US OPEN: Andy Murray are o suporteră frumoasă în tribună
US OPEN: Andy Murray are o suporteră frumoasă în tribună

Socotit a fi principalul oponent al lui Roger Federer la US Open, jucătorul scoţian de tenis Andy  Murray are parte de încurajările prietenei sale, frumoasa Kim Sears. Ea a asistat la meciul câştigat (7-5, 6-3, 7-5) marţi noaptea în faţa letonului Ernests Gulbis.

Este deja un fapt obişnuit ca jucătorii de tenis să fie susţinuţi din tribună de soţiile sau iubitele lor. În această situaie fericită se află Roger Federer sau Arnaud Clement, care le au alături pe Mirka Vavrinec şi Nolwenn Leroy. Nici Andy Murray nu face excepţie de la regulă, scoţianul fiind susţinut de frumoasa Kim Sears. Aceasta este o prezenţă obişnuită la turneele de tenis, tatăl ei, Nigel Sears, antrenând-o cândva pe slovaca Daniele Hantuchova.
Ziariştii au ţinut-o sub observaţie pe Kim, care trăieşte intens toate mingile jucate de Andy. În timpul meciului cu Gulbis, scoţianul a încercat un retur imposibil şi a căzut pe teren... Moment în care iubita sa a tresărit de teamă. Din fericire, Murray nu s-a accidentat. El a continuat meciul, câştigând clar. Andy Murray a cunoscut-o pe Kim Sears în 2005, în timpul turneului de la New York.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite