TENIS: James Blake îşi va inaugura o linie vestimentară la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: James Blake îşi va inaugura o linie vestimentară la US Open
TENIS: James Blake îşi va inaugura o linie vestimentară la US Open

Americanul James Blake va dezvălui la US Open o nouă linie vestimentară în omagia tatălui său. Creaţiile, botezate Thomas Reynold, sunt inspirate din viaţa tatălui lui James, decedat din cauza cancerului în 2004. Thomas Reynols sunt cele două prenume ale părintelui tenismenului american.

 “Thomas Reynolds Blake a fost mentorul meu, super eroul meu şi tatăl meu. M-a învăţat valori morale ce mi-au fost de mare folos pe teren şi în viaţa privată. În 2004, aceste valori au fost aproape să fie distruse de accidentarea mea gravă la gât, de moartea tatălui meu şi de o formă severă de varicelă care m-a împiedicat sa joc tenis timp de şase luni",a  declarat James Blake.

Producătorul de echipament sportiv FILA, a cărui imagine este James Blake, va produce hainele, iar o parte din profiturile obţinute din vânzarea tricoului J-Block  vor fi redirecţionate către Fundaţia Thomas Blake care se ocupă cu descoperirea unor metode de prevenire a cancerului.


James Blake a câştigat 10 titluri la simplu în cariera sa şi a ocupat în noiembrie 2006 locul 4 în clasamentul ATP. Momentan el este situat pe poziţia a 22-a.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite