US OPEN: Serena Williams a zdrobit-o pe Hantuchova şi a ajuns în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
US OPEN: Serena Williams a zdrobit-o pe Hantuchova şi a ajuns în sferturi
US OPEN: Serena Williams a zdrobit-o pe Hantuchova şi a ajuns în sferturi

Deţinătoare a trofeului şi rămasă principala favorită a actualei ediţii după eliminarea de sâmbătă a liderei mondiale, rusoaica Dinara Safina, Serena Williams a plutit duminică spre sferturile de finală ale US Open. Ea a învins-o cu 6-2, 6-0 pe slovaca Daniela Hantuchova, jucătoare care are un adevărat complex în faţa americancei, de vreme ce a pierdut opt dintre cele nouă întâlniri directe.

Partida a părut o încălzire pentru Serena înaintea meciului pe care urmează să îl susţină în această seară, împreună cu sora ei, Venus, contra româncei noastre, Sorana Cârstea, şi a danezei Caroline Wozniacki, în optimile tabloului de dublu.
Mai puţin de o oră a durat demolarea celei de-a 22-a jucătoare din lume de către Serena, care a avut parte de ceva rezistenţă până în game-ul şase, când a reuşit break-ul. De aici, totul s-a transformat într-o cursă solitară a americancei, care în urmă cu două luni o învingea pe Hantuchova cu 6-3, 6-1, în aceeaşi fază a Wimbledonului.
Următoarea adversară a celei de-a doua jucătoare a lumii va fi decisă după meciul dintre rusoaica Vera Zvonareva şi italianca Flavia Pennetta, aceasta din urmă anunţându-se drept marea favorită la calificarea în sferturi, după ce nu a cedat decât şase game-uri în trei meciuri pe cimentul de la Flushing Meadows.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite