US OPEN: Andrei Pavel a ieşit din joc, la simplu. Continuă la dublu şi dublu mixt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
US OPEN: Andrei Pavel a ieşit din joc, la simplu. Continuă la dublu şi dublu mixt
US OPEN: Andrei Pavel a ieşit din joc, la simplu. Continuă la dublu şi dublu mixt

131 minute, 8 aşi şi de două ori mai puţine greşeli neforţate. Atât i-a trebuit americanului Roby Ginepri să-l învingă pe românul Andrei Pavel, în primul tur al turneului de la US Open, punându-i capăt unei frumoase cariere în sportul alb.

Românul va mai intra pe terenurile de la Flushing Meadows la proba de dublu, împreună cu partenerul, Horia Tecău, precum şi la dublu mixt, împreună cu Monica Niculescu (meci care va avea loc joi)

Ultimul "bal" pentru Andrei Pavel va fi la Bucureşti, la turneul de la BCR Open, când îşi va lua "adio" în faţa propriului public.

Andrei a reuşit să câştige un prim set şi să ne dea speranţe că poate să joace "ca la 20 de ani". Dar Ginepri i-a găsit punctul slab, obosindu-l. Astfel că, " Cneazul" nostru a trebuit să se declare învins.

Vezi filmul meciului:

SETUL IV 6-0

6-0 Game alb pentru Ginepri care pune capăt carierei lui Andrei Pavel la turneele de Grand Slam

3-0 Andrei simte oboseala din plin, iar Ginepri profită de ocazie şi se îndreaptă cu paşi vertiginoşi spre calificarea în turul II 

SETUL III

6-4 Ginepri câştigă gameul pe serviciul lui Pavel, inclusiv şi al treilea set. Va putea Andrei să-i ţină piept amercanului cu 8 ani mai tânăr ca el?

5-4 fiecare dintre cei doi jucători şi-a câştigat serviciul

2-2 Din păcate pentru noi Ginepri stabileşte egalitatea, după ce "Cneazul" a condus cu 40-15

2-0 Andrei câştigă primul game făcând break şi apoi propriul serviciu. HAI ANDREI!

SETUL II 2-6

Chiar dacă Andrei a condus în gamul opt, Ginepri a reuşit să revină şi să câştige setul

Ginepri face break şi apoi câştigă propriul serviciu şi preia conducerea. Mai poate Andrei să mai revină o dată de la acest scor? HAI ANDREI!

fiecare jucător îşi câştigă serviciul

Ginepri începe din nou în forţă şi îşi câştigă serviciul. Imediat vine şi replica lui Andrei care face game alb

SETUL I 7-5

ANDREI câştigă primul set cu 7-5!!! HAI ANDREI! SE POATE!!!

BREAK pentru ANDREI, la sfârşitul unui game alb! Cosntănţeanul îşi arată măiestria şi experienţa pe teren

ANDREI reuşeşte să stabilească egalitate pe tabelă: 5-5, după ce a fost condus cu 5-2. HAI ANDREI!!!

Încă un break câştigat de Andrei şi serveşte. Sperăm să nu lase serviciul pentru a nu lăsa mână liberă la câştigarea setului pentru Ginepri

Americanul îi "fură" al doilea serviciu lui Andrei şi îl câştigă pe al său luând un avans considerabil în faţa constănţeanului

Andrei Pavel pierde primul serviciu şi îi dă posibilitatea lui Ginepri să ia un avand de două gameuri, însă revine cu un break. Haide Andrei!!!

"Cneazul", care este la a 12-a participare la competiţia de pe cimentul american, lipsind doar în anii 2003 şi 2008 din cauza accidentărilor, facee primul pas în ultimul turneu de Grand Slam. Sperăm că nu şi ultimul.

În faţa lui Ginepri, de departe favoritul publicului, Andrei va încerca să facă nu doar cel mai bun tenis al său, ci şi un spectacol pe măsură, aşa cum ne-a obişnuit.

Pavel şi Ginepri au obţinut fiecare în cariera sa câte trei trofee ATP şi nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cel mai bun parcurs al românului la US Open a fost accederea în runda a patra în 2000 şi 2004, în timp ce yankeul a ajuns în semifinale în 2005.

Un lucru bun pentru Andrei este că Ginepri a lipsit în luna mai de pe terenul de tenis din cauza unei operaţii de apendicită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite