US OPEN: Andrei Pavel a spus “adio” turneelor de Mare Şlem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminat la simplu de americanul Roby Ginepri, apoi la dublu mixt, aseară Andrei Pavel a ieşit cu totul din competiţia de la US Open, fiind învins şi la dublu.

Astfel perechea românească formată din cei doi constănţeni, Pavel şi Horia Tecău nu au putut face faţă „tăvălugului” american format din fraţii gemeni, Bob şi Mike Bryan, foşti nr. 1 mondial. Aceştia i-au învins pe jucătorii noştri în două seturi, 7-6 (2), 6-3, într-o oră şi un sfert.

După această eliminare, România nu mai are niciun reprezentant la US Open, singurele rămase să salveze onoarea tricolorilor fiind fetele, Sorana Cârstea la simplu şi dublu, Monica Niculescu şi Edina Gallovits la dublu. Toate vor juca astăzi.

Este şi mai trist că după retragerea lui Andrei Pave, la sfârşitul acestui an, niciun junior român nu mai atacă top 100 ATP. După cei doi Victori care se numărăr printre cei mai buni o sută jucători ai lumii, următorul cel mai bine clasat ATP este Adrian Cruciat, 327 ATP, care a fost anul trecut 148 ATP şi apoi a decăzut, urmat de Alexandru Luncanu 350 ATP, o speranţă pe care toată lumea aşteaptă să izbucnească, şi Gabriel Moraru 355 ATP, care la aproape 28 de ani se gândeşte să-şi pună capăt cariereri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite