TENIS: Tricolorii au avut o galerie de 50 de fani la meciul cu Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Tricolorii au avut o galerie de 50 de fani la meciul cu Suedia
TENIS: Tricolorii au avut o galerie de 50 de fani la meciul cu Suedia

România a fost încurajată în prima zi de peste 50 de persoane venite din Galaţi şi Tulcea. Lor li s-a adăugat o mână de fani localnici, cu rădăcini în România. „Cu sufletul suntem români, chiar dacă suntem aici de peste 30 de ani”, ne-a spus Mihaela.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Simona Plăcintă, au ocupat loc în „lojele” VIP-urilor.


Zece scaune mai încolo de unde au stat Ruxandra Dragomir şi SorinaPlăcintă, îi susţineau pe băieţii noştri fostul tenismen Ilie Năstase şi omul de afaceri Aurel Munteanu.

Băieţelul care a intonat imnul pentru România face parte dintr-o familie de români stabiliţi în Suedia. Tatăl său, fost jucător de tenis în România, a fost coleg de generaţie cu Andrei Pavel şi Ruxandra Dragomir.

Cea mai mică fană a României a fost Adela, o fetiţă de numai 3 ani venită însoţită de tatăl ei.
Printre voluntarii care s-au ocupat ca demersul partidelor să se desfăşoare în condiţii bune, a fost şi o familie mixtă româno-suedeză, Oana şi Filip. S-au cunoscut pe când el lucra la Ambasada Suediei în România în urmă cu şase ani şi s-au stabilit tot atunci în Helsingborg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite