Trei pentru puterea supremă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruxandra Dragomir, Florin Segărceanu şi Dumitru Hărădău concurează pentru şefia FRT. Lor li s-ar putea adăuga Bogdan Enoiu

Deşi deocamdată nu a fost stabilită data la care vor avea loc alegerile pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, candidaţii au intrat în campanie.

Federaţia Română de Tenis nu are, de mai bine de şase luni, un preşedinte, după ce Ilie Năstase şi-a prezentat demisia din această funcţie, la începutul lunii februarie. Forul de specialitate are însă un interimar, în persoana lui Dumitru Hărădău, care a anunţat că va candida pentru şefia federaţiei.

Paradoxal, deşi a trecut atât de mult timp, nimeni nu ştie cu exactitate data la care vor fi alegerile pentru cel mai râvnit post. În ciuda acestui amănunt, există şi pretendenţi care şi-au început deja campania elctorală, aşa cum este cazul Ruxandrei Dragomir.

Fosta câştigătoare a turneului de la Roland Garros a întreprins chiar un turneu în această săptămână, ţinta fiind oraşele mari ale Moldovei. Dragomir a avut deja întâlniri cu antrenorii de tenis din Iaşi şi cu cei din Bacău şi şi-a prezentat programul electoral.

 Fosta campioană de juniori are ca idee centrală descentralizarea tenisului şi acordarea unei importanţe sporite provinciei. Fostul jucător de tenis Florin Segărceanu a anunţat la rândul său ca doreşte să devină numărul unu în cadrul federaţiei.

Segărceanu, susţinut de Pavel

Segărceanu se bucură de sprijinul unor foşti şi actuali tenismeni, dar deocamdată a evitat să iasă la rampă cu declaraţii. A făcut-o în schimb prietenul său Andrei Pavel, care a anunţat de curând că în viziunea sa cea mai bună soluţie pentru postul de preşedinte o reprezintă numirea lui Florin Segărceanu. Afirmaţiile sale au trecut poate neobservate după ce acelaşi Andrei Pavel a afirmat că ia în calcule o eventuală revenire pe teren pentru meciul din Cupa Davis cu Rusia.

Misteriosul Enoiu

Pe lângă cele trei cunoscute, ecuaţia alegerilor are în clipa de faţă şi un x. Necunoscuta ar putea fi înlocuită cu numele lui Bogdan Enoiu, dacă acesta se va decide să candideze pentru postul de preşedinte.

Enoiu nu şi-a precizat, cel puţin deocamdată, un punct de vedere, dar declaraţiile sale dinaintea debutului BCR Open România lasă loc pentru interpretări. Atunci, omul de afaceri a declarat, chiar la conferinţa oficială prilejuită de debutul competiţiei, că ia în clacul o eventuală candidatură la vârful federaţiei. Timpul a trecut, iar Enoiu pare să fi rămas în expectativă, deşi a fost ţinta multor întrebări din partea jurnaliştilor. ;

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite