TENIS: Pavel: "Trebuie să o luăm de la capăt la echipa de Cupa Davis"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Pavel: "Trebuie să o luăm de la capăt la echipa de Cupa Davis"
TENIS: Pavel: "Trebuie să o luăm de la capăt la echipa de Cupa Davis"

Căpitanul echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a declarat, ieri, la revenirea în ţară după înfrângerea suferită în faţa Suediei, că echipa pe care au întâlnit-o a avut în Robin Soderling un adevărat lider, care a adus trei puncte.

"Au fost mai buni ca noi. Mai ales Soderling, care a adus trei puncte. Am sperat să fie un pic mai nervos, pentru că joacă acasă, dar a demonstrat că nu degeaba a disputat finala la Roland Garros şi a ajuns în sferturi la US Open. Până acum am avut parte de adversari facili, dar a venit şi un oponent care are experienţă în Cupa Davis, care a cucerit Salatiera de atâtea ori. Acum vom juca în Zona Euro-Africană, nu e nicio tragedie, va trebui să o luăm de la capăt", a declarat Andrei Pavel.

El a explicat de ce a figurat ca şi căpitan-jucător la meciul cu Suedia: "În primul rând, băieţii au vrut, pentru că dacă nu făceam asta, nu puteam intra în echipă în cazul în care Marius Copil sau Victor Hănescu nu ar fi putut juca".

Referitor la componenţa perechii care a reprezentat România în meciul cu Suedia, Pavel a spus: "Victor Hănescu s-a hotărât să joace şi dublu, iar eu m-am bucurat mult, pentru că este un jucător bun. Nu e adevărat că se simte lipsa mea în echipă, Victor Hănescu e la fel de bun, dar am avut parte de un adversar mult mai bun decât în precedentele meciuri de baraj".

România a pierdut meciul de baraj cu Suedia, scor 2-3, şi a părăsit Grupa Mondială a Cupei Davis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite