VIDEO: Un gest urât şi rar: Tommy Robredo a refuzat să dea mâna cu învinsul său, Fabio Fognini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul spaniol Tommy Robredo, cap de serie numărul 6, a câştigat, duminică, turneul de la Santiago (Chile), dotat cu premii în valoare totală de 398.250 de dolari.

Robredo l-a învins, în finală, cu scorul de 6-2, 2-6, 7-6 (7/5), pe columbianul Santiago Giraldo, al optulea favorit al competiţiei.

În semifinalele competiţiei, prima pe zgură a sezonului ATP, ibericul a refuzat să dea mâna cu italianul Fabio Fognini, pe care tocmai îl învinsese cu 4-6, 6-2, 6-3. Motivele acestui gest nesportiv nu sunt foarte clare, dar cert e că el va rămâne o pată neagră în cartea de vizită a lui Robredo.

Pentru succesul obţinut la Santiago, Robredo va primi 250 de puncte ATP şi un cec în valoare de 68.850 de dolari, în timp ce Giraldo va încasa 36.250 de dolari şi 150 de puncte ATP.

Proba de dublu de la Santiago a fost câştigată de perechea braziliano Marcelo Melo/Bruno Siares, cap de serie numărul 3, care a trecut, în ultimul act al competiţiei, cu scorul de 6-3, 7-6 (7/3), de cuplul Lukasz Kubot/Oliver Marach (Polonia/Austria), cap de serie numărul unu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite