Tipsarevici s-a reîntors din luna de miere pentru a juca finala Cupei Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de Cupa Davis a Serbiei
Echipa de Cupa Davis a Serbiei

Jucătorul sârb de tenis, Janko Tipsarevici îl va întâlni, mâine, în primul meci din finala Cupei Davis (Serbia-Franţa) pe numărul 1 al francezilor, Gael Monfils. A doua racheată a sârbilor a întârziat la reuniunea lotului deoarece era plecat în luna de miere în Dubai. El a revenit zilele trecute pentru a da o mână de ajutor la câştigarea primei Salatiere de Argint din istoria tenisului sârb. Fran'a se bate pentru al yecelea ti

Tipsarevici, care a profitat de o accidentare suferită la turneul de la Basel pentru a pleca într-o mini vacanţă, este unul dintre jucătorii de bază ai echipei, chiar dacă era incert pentru marea finală de Cupa davis.

„De obicei când joc cu adversari de pe la mijlocul clasamentului, ca mine, câteodată îmi pierd concentrarea şi nu mă mai regăsesc pe teren. Mă văd citind, făcând snowboard sau acultând muzică, ceea ce este foarte rău. Dar când joc cu tenismeni de top 10, chiar dacă are două gameuri înaintea mea, nu-mi las mintea să o ia razna şi sunt acolo 100%", a spus sârbul.

Programul finalei Cupei Davis:
Janko Tipsarevic (SRB) - Gael Monfils (FRA)
Novak Djokovic (SRB) - Gilles Simon (FRA)
Viktor Troicki/Nenad Zimonjic (SRB) - Arnaud Clement/Michael Llodra (FRA)
Novak Djokovic (SRB) - Gael Monfils (FRA)
Janko Tipsarevic (SRB) - Gilles Simon (FRA)

Finala se joacă la Belgrad (Serbia) pe hard

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite