Tenismenii şi-au luat ţeapă de la Sever Mureşan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tenismenii şi-au luat ţeapă de la Sever Mureşan
Tenismenii şi-au luat ţeapă de la Sever Mureşan

În luna noiembrie 2008, omul de afaceri Sever Mureşan a organizat cel mai mare turneu de tenis dedicat celor mai buni jucători români, cu premii în valoare de aproximativ 600.000 de euro.

Câştigătorii ar fi trebuit să primească o casă la Corbeanca, în valoare de 250.000 de euro, finaliştii câte un SUV, locurile trei şi patru bilete de avion, iar ceilalţi flybookuri. La aproape un an de la desfăşurarea evenimentului, premiile au fost doar parţial date: laptopurile şi biletele. Casele nu le-a mai văzut nimeni, iar maşinile finaliştilor primite imediat după turneu sunt ridicate pe rând. 

„Nici nu eram acasă când cei de la Dom Automobile au venit săptămâna trecută şi mi-au luat maşina”, spune Victor Crivoi, finalistul Masters-ului care trebuia să intre în posesia unui Subaru, în valoare de peste 35.000 de euro. Nici Irina Begu nu va scăpa de această situaţie, chiar dacă mama ei nu vrea să audă de returnat premiul copilului. „Ne-a zis că trebuie să dăm maşina înapoi, să nu ne opunem, deoarece în câteva zile va rezolva el situaţia. Ne-a mai zis că Dom Automobile, de la care au luat maşinile, e în faliment”, a declarat Steluţa Begu, mama tenismenei.

Ce spune reprezentantul firmei de automobile? „Cele două maşini, Subaru şi Toyota Rav4, sunt proprietate Dom Automobile. Nu suntem în faliment. Ne-am săturat de minciunile domnului Sever Mureşan, care ne amână din luna februarie. În conturile dumnealui nu există nici măcar un leu”, a declarat Liviu Beresescu, reprezentantul Dom Automobile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite