FOTO/Năstase, Noah, Bahrami și El Aynaoui au făcut show la Arenele BNR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O seară magică la arenele BNR/FOTO: Marian Vilău
O seară magică la arenele BNR/FOTO: Marian Vilău

Patru dintre cei mai buni campioni ai tenisului au făcut spectacol în această seară, pe zgura ”Centralului” de la Arenele BNR din București. Mansour Bahrami, Yannick Noah și Ilie Năstase au venit cu ”dantelăriile”, în timp ce marocanului El Aynaoui i-a fost mai dificil să-și ”îndulcească” loviturile.

”4 Stele pline de energie”, sub acest afiș s-a desfășurat primul demonstrativ din cadrul BRD Năstase Țiriac Trophy, turneul de tenis ce se desfășoară la București până duminică. Cu toate că are 65 de ani, Nasty a încântat publicul cu loviturile sale, una dintre ele – a trimis mingea peste fileu cu racheta pe la spate, prin stânga, el fiind dreptaci – fiind rar văzută în sportul alb. Nici Bahrami nu s-a lăsat mai prejos, el manevrând racheta cu o iuțeală de invidiat.

Vezi mai jos o super galerie foto de la show:

fotogalerie

Noah, în schimb, mai obișnuit cu show-ul clasic – concertele sale se bucură de o mare audiență – a fost cel care a dialogat cu publicul, dirijând aplauzele spectatorilor. În sfârșit, cel mai tânăr dintre cei patru, Younes El Aynaoui a făcut notă discordantă, câștigătorul turneului bucureștean din 2001 dând senzația că nu-și poate ”îndulci” loviturile – lui Bahrami, în special, i-a fost deseori dificil să... dezamorseze ”bombele” sale.

Dornic să implice spectatorii în meci, Noah a făcut și o boroboață, o minge pe care el ar fi dorit să o trimită peste tribună ajungând în public... El Aynaoui și-a pus mâinile în cap, iar francezul și-a cerut scuze de câteva ori celui pe care l-a nimerit fără să vrea. Noah i-a oferit racheta sa într-un gest reparatoriu.

Noah a vândut în glumă banane spectatorilor, a "bătut" o arbitră de scaun şi a fost cel mai aplaudat om de pe teren.

Bahrami s-a tachinat în permanenţă cu Năstase, pe care l-a strigat ironic cu apelativul "bunicul" spre amuzamentul acestuia.

Egale după două seturi, cele două perechi și-au disputat victoria într-un maxi tie-break, victoria revenind lui Noah și Bahrami.

Datorită cererii mare de bilete, organizatorii vor repeta acest eveniment joi, de la ora 20.00. Toţi banii obţinuţi în urma vânzării biletelor vor fi donaţi către secţia de copii a spitalului Marie Curie.

Mâine, cei patru, dar și Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi și Andrei Pavel vor merge la Rm. Vâlcea, unde vor promova tenisul în rândul tinerilor din oraș. În zona centrală, care va fi închisă traficului, se vor disputa scurte meciuri demonstrative (15 minute), iar copiii vor primi tricoul cu logo-ul turneului de la București.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite