Tenis: Cadanţu, în turul al doilea la Saint Malo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Alexandra Cadanţu s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Saint Malo (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

Cadanţu a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-2, pe Catalina Castano (Columbia), jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Laura Pous-Tio (Spania), cap de serie numărul 4, care a trecut, cu scorul de 6-4, 7-5, de Nina Bratşikova (Rusia).

Jucătoarea Sorana Cîrstea, a cincea favorită a competiţiei, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-7 (4/7), 6-0, 6-1, pe Estrella Cabeza-Candela (Spania) şi va juca, în faza următoare, cu Eva Fernandez Brugues (Spania), sportivă venită din calificări, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-2, de Eliţa Kostova (Bulgaria).

În proba de dublu de la Saint Malo, perechea Diana Enache/Danielle Harmsen (România/Olanda) a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-2, de cuplul Johanna Larsson/Jasmin Woehr (Suedia/Germania), cap de serie numărul unu.

Jucătoarea Raluca-Ioana Olaru s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Tbilisi (Georgia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Olaru a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 0-6, 6-3, pe Masa Zec-Peskirici (Slovenia), cap de serie numărul 5, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătoarea partidei dintre Polina Pehova (Belarus) şi Katarzyna Kawa (Polonia), jucătoare venită din calificări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite