Tecău, în semifinale la dublu-mixt!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămas fără partener în proba de dublu, la Australia Open, după ce suedezul Robert Linstedt s-a accidentat, Horia Tecău (foto stânga) merge mai departe la „mixt“.

Alături de excentrica americană Bethanie Mattek-Sands (foto dreapta), românul s-a calificat în semifinalele primului turneu de Mare Şlem al anului, după ce a trecut în „sferturi", cu 7-5, 6-4, de cuplul australian Sally Peers/Carsten Ball.

Fără o carieră spectaculoasă la simplu, de-a lungul căreia nu a câştigat niciun turneu, partenera lui Tecău s-a făcut remarcată în circuitul feminin în special în probele de dublu, acolo unde deţine opt titluri WTA.

Nadal, eliminare cu lacrimi

Favoritul principal al turneului de simplu, spaniolul Rafael Nadal, a reuşit să frângă inima fanilor săi din întreaga lume după ce a pierdut în „sferturi" în faţa compatriotului său David Ferrer, scor 4-6, 2-6, 3-6, din cauza unei accidentări. Chiar şi în această situaţie, numărul 1 mondial a refuzat să se retragă din meci.

„Am avut o problemă de la începutul partidei. În acel moment am ştiut că totul s-a terminat. Îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, dacă înţelegeţi. Se pare că de fiecare dată când pierd am o problemă medicală", a mărturisit Nadal printre lacrimi la conferinţa de presă de după meci. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite