Tecău şi Lindstedt au câştigat primul meci de la Turneul Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău şi Robert Lindstedt (Reuters)
Horia Tecău şi Robert Lindstedt (Reuters)

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt a câştigat primul meci din grupele Turneului Campionilor. Cei doi s-au impus în faţa duoul indian Mahesh Bhuphati/Leander Paes, favorită numărul 4, scor 6-7 (6), 1-6.

Horia şi Robert au început perfect. Cei doi au făcut break din primul game, iar după ce şi-au trecut în cont şi propriul serviciu au salvat trei mingi de break şi au preluat conducerea. Bhupathi şi Paes şi-au revenit şi au câştigat trei game-uri la rând, întorcînd avantajul de partea lor. La scorul de 5-4, Horia Tecău a servit pentru câştigarea primului act dar nu a fost să fie. A salvat două mingi de break pe care, însă, le-a irosit din cauza unei duble greşeli, iar scorul a devenit egal, 5-5. Primul set a ajuns la tie-break. Horia şi Robert au trecut peste momentul dificil în care indienii au avut două şanse de a închide setul şi s-au impus cu 8-6.

În cel de-al doilea set indienii au cedat mult mai uşor. Tecău şi Lindstedt nu le-au lăasat adversarilor decât un singur punct câştigând în final setul cu 1-6.

Perechea româno-suedez şi-a asigurat un cec de 65.000 de dolari pentru participare, plus 22.500 de dolari pentru această victorie şi 200 de puncte ATP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite