Tecău, Dulgheru și Cîrstea joacă astăzi la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horia Tecău, în sferturile de finală la dublu, Alexandra Dulgheru, în optimile de finală la dublu mixt, și Sorana Cîrstea, în optimile de finală la dublu, vor juca astăzi în cadrul turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Tecău și suedezul Robert Lindstedt nu au avut la dispoziție prea mult timp de odihnă. După ce aseară târziu au reușit să obțină calificarea în sferturile de finală după un meci maraton, în care toate cele trei seturi s-au încheiat la tie-break, cei doi vor fi astăzi în teren pentru partida cu Arnaud Clement (Franța) și Lukas Dlouhy (Cehia). Partida este programată a treia, pe terenul numărul 12.

Tot astăzi, în optimile de finală ale probei de dublu mixt, Alexandra Dulgheru și partenerul ei Rajeev Ram din Statele Unite vor întâlni favoriții cu numărul nouă Jurgen Melzer (Austria)/Iveta Benesova din Cehia. Disputa se va juca ultima, pe terenul numărul doi.

Cealaltă jucătoare din România rămasă în concurs, Sorana Cîrstea, va juca, alături de partenera Ayumi Morita din Japonia, în optimile de finală ale probei de dublu, cu dublul Sabine Lisicki (Germania)/Samantha Stosur (Australia). Partida este programată ultima pe terenul numărul 18.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite