TENIS: Simona Halep face spectacol pe Arenele BNR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a rămas singura reprezentantă a nostră la simplu la turneu GDF Suez Open Romania, care se desfăşoară în acestă săptămână la Arenele BNR. Astfel, Simona a ajuns până în sferturi la simplu şi va juca finala de la dublu (alături de Irina Begu).

Deţinătoarea trofeului de la Roland Garros juniori de anul trecut, Simona Halep face spectacol la GDF Suez, nu doar prin formele voluptoase pe care toată lumea i le-a admirat, ci mai ales prin tenisul pe care îl joacă pe zgura de la Arenle BNR.

Reprezentanta noastră a trebuit să susțină, ieri, ca și în ziua precedentă, două partide. Din ambele a ieșit victorioasă. Primul meci, cel de simplu, împotriva jucătoarei slovace Andreja Klepac, a fost adjudecat în două seturi clare: 6-4, 6-2. După mai puțin de trei ore, a avut loc și înfruntarea de dublu, din care perechea Halep/Begu a ieșit învingătoare cu 7-5, 4-6, 10-8.

 Tot ieri, Mihaela Buzărnescu a părăsit turneul în optimi, pierzând cu 1-6, 2-6 în fața Juliei Goerges, din Germania.

Surpriza zilei a fost oferită de jucătoarea spaniolă Arantxa  Santoja, care a învins-o pe favorita 7 a turneului, franțuzoaica Emilie Loit, cu 6-3, 5-7, 6-4.

Deși supusă unei presiuni suplimentare, apărută din cauza celor mai recente evenimente în care este implicat tatăl ei, Jelena DOKIC reușește să facă față cu profesionalism competiției, confirmându-și poziția de principală favorită. Meciul de astăzi, împotriva Karlei Mraz, a fost adjudecat în două seturi simetrice: 6-3, 6-3.

Astăzi este ziua sferturilor de finală la simplu și a celei de-a doua semifinale la dublu, în care perechile Dubois/Foretz și Goerges/ KlemenschitsS luptă pentru a ajunge în ultimul act.

 Atracția zilei va fi, pe lângă meciurile lui Halep şi Dokici, evenimentul organizat special pentru copiii prezenți la Arenele BNR. Kids Day va avea loc pe Grandstand, cu începere de la orele 17:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite