TENIS: Hănescu-Troicki şi Crivoi-Blake la Masters-ul de la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zi importantă pentru iubitorii tenisului din România. Victor Hănescu şi Victor Crivoi joacă, azi, pe tabloul principal al Masters-ului de la Roma, turneu dotat cu premii în valoare totală de 2.75 milioane de euro.

Victor Hănescu (nr 34 ATP)  în va întâlni în primul tur pe sârbul Victor Troicki (nr 40 ATP). Cei doi s-au mai duelat în trecut, scorul partdelor directe fiind egal 1-1 (6-4, 6-2 pentru Hănescu la Doha pe ciment în 2009 şi 6-4, 6-1 pentru Troicki anul trecut la Miami).

Dacă va trece de sârbul Troicki, Hănescu va juca în turul 2 cu argentinianul Juan del Potro, cap de serie nr 5 al turneului.


Ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, Victor Crivoi are un meci foarte dificil în faţa americanului James Blake, locul 16 mondial. Tenismenul român are însă avantajul că este un jucător obişnuit cu zgura, în timp ce Blake joacă mai mult pe suprafeţele rapide.

Pentru prezenţa în turul I, Hănescu şi Crivoi şi-au asigurat un cec de 7.650 euro şi 10 puncte ATP


La turneul cu premii totale de 2,75 milioane de euro vor participa şi primi patru clasaţi ATP: Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovici şi Andy Murray.

Iată clasamentul primilor cinci jucători români în această săptămânăi:

1. Victor Hănescu     locul 34 ATP
2. Victor Crivoi           locul 112 ATP
3. Adrian Ungur         locul 231 ATP
4. Adrian Cruciat       locul 234 ATP
5. Gabriel Moraru      locul 282 ATO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite