Cupa Davis: Hănescu, Crivoi, Pavel şi Tecău împotriva Suediei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul oficial al competiţiei de Cupa davis au anunţat echipele României şi Suediei, care se vor întâlni pentru barajul de rămânere în Grupa Mondială a Cupei Davis în perioada 18-20 septembrie la Helsingborg.

Astfel, potrivit siteului daviscup.com România va fi reprezentată de Victor Hănescu, Victor Crivoi, Andrei Pavel şi Horia Tecău, în timp ce la scandinavii vor aborda partida conduşi de Robin Soderling, Andreas Vincinguerra, Simon Aspelin şi Robert Lindsted. Echipele se vor putea schimba cu până la oa oră înainte meciurilor.

Suedia şi România au ajuns la barajul Cupei Davis, după ce au fost învinse, în această primăvară, în partidele din primul tur al Grupei Mondiale. Românii au fost pierdut la Sibiu, cu 4-1, în faţa Rusiei, în timp ce scandinavii au fost învinşi, tot pe teren propriu, scor 2-3, de Israel, echipa calificată în semifinale.

O singură dată s-au mai întâlnit România şi Suedia, acum 30 de ani, pe zgura de la Bucureşti, nordicii, cu legendarul Bjorn Borg în echipa, impunându-se cu 3-2.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite