Cupa Davis:Hănescu şi Tecău au pierdut la dublu şi Suedia ne conduce cu 2-1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa Davis:Hănescu şi Tecău au pierdut la dublu şi Suedia ne conduce cu 2-1!
Cupa Davis:Hănescu şi Tecău au pierdut la dublu şi Suedia ne conduce cu 2-1!

Echipa de Cupa Davis a României a pierdut meciul de dublu cu reprezentativa similară a Suediei, iar nordicii conduc acum cu 2-1 după primele două zile. Mâine, au loc ultimele două partide simplu, Hănescu&Co având nevoie de două victorii pentru a rămâne în  Grupa Mondială.

Deşi iniţial se anunţase că tânărul Marius Copil (18 ani) va face pereche cu Horia Tecău în partida de azi contra dublului suedez Robin Soderling/Robert Lindstedt, căpitanul nejucător Andrei Pavel a decis să îl introducă pe ultima sută de metri pe Victor Hănescu în formula de start.

Apropiaţii ai delegaţiei României la Helsinborg ne-au dezvăluit că decizia lui Pavel ar fi motivată de faptul că acesta consideră că experienţa lui Hănescu ne-ar fi mai utilă în proba de dublu decât în partida de simplu contra lui Soderling de mâine, acolo unde Victor pleacă clar din postura de outsider.

În plus, cuplul Victor Hănescu/Horia Tecău cucerise anul acesta titlul pe zgura de la Stuttgart.

Şi suedezii au optat pentru o mişcare surpriză, introducându-l pe Soderling (destul de odihnit după partidă lejeră de ieri cu Crivoi) în locul lui Simon Aspelin, cel care era anunţat iniţial în echipă.

SCOR FINAL: Hănescu/ Tecău - Soderling/Lindstedt 1-6, 6-7 (7), 6-7 (5)

În setul secund, România a avut minge de set, dar nu a reuşit să o valorifice. Suedia a revenit de la 2-5 la game-uri şi a câştigat setul.

Mai citiţi

Voluntari români implicaţi în organizarea Cupei Davis

Tricolorii au o galerie de 50 de fani la meciul cu Suedia

Karlovici a dat 78 de aşi şi a stabilit un nou record mondial !

Spania şi Cehia, foarte aproape de finala Cupei Davis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite