TENIS: Nadal revine în echipa Spaniei de Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafael Nadal, nr. 3 mondial, revine în echipa de Cupa Davis a Spaniei, deţinătoarea titlului, pentru semifinala cu Israelul, care se va disputa în weekend-ul 18-20 septembrie la Torre Pacheco.

Alături de Nadal au mai fost convocaţi David Ferrer, Tommy Robredo şi Feliciano Lopez, a indicat Francis Roig, antrenorul echipei de tenis a Spaniei, al cărei căpitan este Albert Costa.

Din cauza accidentări la genunchi, Nadal a absentat în finala Cupei Davis de anul trecut, atunci când spaniolii s-au impus surprinzător pe terenul "pumelor".


Fernando Verdasco, un obişnuit al echipei de Cupa Davis, nu a fost convocat din precauţie. ''Am discutat cu Albert Costa, i-am vorbit despre problemele, despre senzaţiile mele, iar el este cel care va decide'', a declarat Verdasco din SUA, unde dispută US Open.

''Sunt slăbit din punct de vedere fizic, am probleme abdominale, la picior şi nu ştiu cum voi termina aici. Cupa Davis este săptămâna viitoare şi nu am suficient timp pentru refacere'', a adăugat jucătorul spaniol care, cu toate problemele pe care le invocă, s-a calificat în sferturile de finală ale Grand Slam-ului american învingându-l pe americanul John Isner cu 4-6, 6-4, 6-4, 6-4.

În cealaltă semifinală a Cupei Davis se vor întâlni Cehia şi Croaţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite