Sorana şi Edina, pe podiumul de modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edina Gallovits şi Sorana Cîrstea
Edina Gallovits şi Sorana Cîrstea

Jucătoarele române de tenis Sorana Cîrstea şi Edina Gallovits au fost fotomodele pentru o seară la Indian Wells.

Ele au fost selectate dintre numeroasele jucătoare de tenis din circuitul profesionist care participă la turneul dotat cu premii în valoare totală de 4,5 milioane de dolari din oraşul californian, pentru a prezenta moda.

Astfel, alături de italianul Andreas Seppi, americanul Andy Ram, poloneza Agnieszka Radwanska şi unguroaica Agnes Szavai, cele două românce au făcut furori atât printre fanii tenisului, cât şi printre iubitorii de modă. Ele au prezentat atât costume de joc, cât şi ţinute de zi cu zi.

Edina Gallovits a ieşit din competiţie încă din primul tur, fiind învinsă de Tamarine Tanasugarn (Thailanda), cu scorul de 6-2, 6-3. Românca a intrat pe tablou după ce a jucat calificările. Pentru participarea la turneul de la Indian Wells, Edina a primit 5 puncte WTA şi un cec în valoare 7.050 de dolari.

Sorana a ajuns doar până în turul al doilea, fiind oprită de favorita numărul 18 a competiţiei, chinezoaica Jie Zheng, cu 6-3, 7-5. Târgovişteanca trecuse în prima rundă de Kaia Kanepi (Estonia), cu 6-7, 6-3, 6-4. Ea a primit 50 de puncte WTA şi un cec în valoare de 11.500 de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite