FOTO/Sorana Cîrstea-Mădălina Gojnea, în turul doi la BCR Open România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 3, s-a calificat, marţi, în turul doi la BCR Ladies Open România de la Bucureşti, turneu dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

Cîrstea a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-4, pe Diana Enache, beneficiară a unui wild-card, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătoarea Mădălina Gojnea, cea care a trecut în turul I de Liana Ungur, scor 6-4, 2-6, 7-5.

Vezi fotogalerie de la partidele de marţi

Jucătoarea Ioana-Raluca Olaru a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-4, de Laura Pous-Tio (Spania), a cincea favorită a competiţiei.

Sportiva Renata Voracova (Cehia), cap de serie numărul 8, a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Laura Thorpe (Franţa) şi va juca, în turul doi, cu Alexandra Cadanţu.

Jucătoarea Carla Suarez-Navarro (Spania), a şasea favorită a competiţiei, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Eva Fernandez-Brugues (Spania), venită din calificări, şi va juca, în faza următoare, cu Annalisa Bona (Italia).

<!--[if gte mso 10]>

CONCURS: Adevărul îţi oferă abonamente la BCR Ladies Open Romania

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite