Sorana Cîrstea nu se regăseşte în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cirstea a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Cuneo, Italia, dotat cu premii totale in valoare de 100.000 de dolari. Ea  a reuşit în acest sezon să câştige mai mult de două partide consecutive doar la un singur turneu.

Prima pe lista capilor de serie la Cuneo, Sorana Cirstea a fost invinsa categoric, scor 2-6, 2-6, de australianca Sophie Ferguson, numarul 119 WTA.

Sorana a coborât pe locul 55 WTA în această săptămână după ce în august 2009 ea se afla pe poziţia a 23-a în lume.

Elena Bogdan a acces in sferturile de finala ale turneului de 25.000 de dolari de la Stuttgart-Vaihingen, Germania, dupa ce a dispus de Agnes Szatmari, scor 7-6, 6-2. Craioveanca o va intalni in sferturi de slovaca Zuzana Luknarova, o jucatoare venita din calificari.

Si Irina Begu a trecut de optimi la Stuttgart-Vaihingen, la capatul partidei contra croatei Darija Jurak, in care s-a impus cu 6-4, 7-6. Romanca, a opta favorita, se va duela pentru un loc in semifinale cu olandeza Elise Tamaela.

Tot in optimi la Stuttgart-Vaihingen, Madalina Gojnea, ajunsa pe tabloul principal dupa ce a trecut de calificari, a fost invinsa de luxembourgheza Mandy Minella, a treia favorita, scor 5-7, 5-7.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite