Sorana, în curând un brand în sportul alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai bine clasată jucătoare română a semnat un contract de reprezentare cu cea mai importantă companie de sport, media şi entertainment din lume, IMG Worldwide. Ea s-a alăturat campionilor din sportul alb, Roger Federer, Maria Şarapova, dar şi legendei Ilie Năstase, care a făcut parte în trecut din această echipă.

Performanţele Soranei Cîrstea de pe terenul de tenis din ultimii ani - fiind posesoarea a două titluri WTA şi nouă trofee ITF, atingând sferturile de finală de la Roland Garros şi Los Angeles Open, precum şi poziţia 23 în clasamentul WTA - i-au convins pe cei de la IMG Worldwide să o ia sub umbrela lor. „Sorana este una dintre tinerele senzaţii de pe scena tenisului mondial, cu un potenţial enorm. Ea este, cu siguranţă, una dintre viitoarele stele ale tenisului", a spus Fernando Soler, directorul Global IMG Tennis.

Mulţumirea că au ajuns la un acord este reciprocă, având în vedere că jucătoarea română mai primise oferte din partea lor în urmă cu doi ani. „Când am făcut 18 ani, mi-au oferit un contract, dar atunci am decis că e mai bine să continuu cu cei cu care aveam deja contract. Acum am hotărât să lucrez cu ei şi sunt sigură că am luat cea mai bună hotarâre. Voi avea o imagine şi mai bună datorită lor şi mă vor ajuta foarte mult pe partea de extra-tenis", a spus Sorana. Ea va fi sub aceeaşi „umbrelă" cu Şarapova, Federer şi alţi mari campioni ai sportului alb.

„Mă simt privilegiată, dar asta pune şi puţină presiune. Trebuie să arăt că mă pot ridica la standardele lor şi că pot avea rezultate de excepţie. Sunt încântată şi aştept cu interes să văd cum vor evolua lucrurile", a mai punctat tenismena noastră.

Ilie Năstase a fost primul sportiv român luat sub aripa IMG. „A fost cu mulţi ani în urmă", îşi aminteşte el. „Era prima companie care se ocupa de sportivi, de imaginea noastră atât pe teren, dar mai ales în afara lui. Ne găseau turnee, ne ajutau cum să ne descurcăm cu banii câştigaţi", mai spune Năstase, care între timp şi-a schimbat firma care îl reprezintă.

Clienţii IMG

- Sporturi de iarnă: campionii olimpici la patinaj artistic Mao Asada (Japonia), Evan Lysacek (SUA), Xue Shen şi Hongbo Zhao (China), Alexei Yagudin (Rusia), John Zimmerman (SUA), Joannie Rochette (Canada) şi la schi alpin, Lindsey Vonn (SUA)
- Motorsport: Danica Patrick, Jackie Stewart
- Tenis: Bjorn Borg, Lindsay Davenport, Chris Evert, Roger Federer, Jelena Jankovic, John McEnroe, Rafael Nadal, Monica Seleş, Maria Şarapova, Nicole Vaidisova, Venus Williams.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite