Sorana Cîrstea a jucat tenis pe o platformă suspendată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetele show-ului Xperia Hot Shots, de la Sony Ericsson, pritre care şi românca Sorana Cîrstea, au inaugurat turneul de la Wimbledon printr-un meci de tenis organizat pe o platformă suspendată la 50 de metri înălţime.

Xperia Hot Shots este un reality-show difuzat pe Youtube în fiecare săptămână, ce urmăreşte evoluţia a 6 jucătoare internaţionale de tenis, printre care şi Sorana Cîrstea, care se întrec pentru a obţine un contract de sponsorizare cu Sony Ericsson. Suspendate la 50 de metri înălţime, pe un teren de tenis special construit, vedetele au făcut o demonstraţie de tenis de mare clasă, împotriva unor celebrităţi locale precum Gary Lineker, fost fotbalist, acum un faimos prezentator TV din Marea Britanie şi Darius Knight, vedeta locală de tenis de masă. Meciurile au fost arbitrate de jucătoarea de tenis australiană Pat Cash, fostă campioană la Wimbledon, se precizează într-un comunicat.

Tot săptămâna trecută, jucătoarele din Xperia Hot Shots au fost prezente la petrecerea exclusivistă de inaugurare a turneului de tenis de la Wimbledon, organizată la Kensington Roof Gardens. Acolo au făcut cunoştinţă cu vedete de peste tot din lume şi nu au ratat ocazia să se distreze înainte de începerea campionatului.

La această petrecere, jucătoarea Bethanie Mattek-Sands a prezentat o rochie special creată pentru ea chiar de către designer-ul cântăreţei Lady Gaga, Alex Noble. Rochia a fost comandată cu o lună în urmă şi pe parcursul acestei luni, Bethanie şi Alex au colaborat îndeaproape pentru a putea duce la bun sfârşit o rochie cu adevărat senzaţională, din mingi de tenis, în stilul propriu Lady Gaga. Totodată, jucătoarea din Marea Britanie Heather Watson a purtat o ţinută specială Mulberry.

Obiectivul vedetelor care participă la Xperia Hot Shots este să îşi crească numărul de fani pe Facebook. Pentru aceasta, Sony Ericsson le ajută, introducându-le în lumea filmului, a muzicii sau a modei internaţionale, pentru a putea oferi conţinut exclusiv şi de calitate fanilor. La sfârşitul anului, jucătoarea cu cei mai mulţi fani pe Facebook va câştiga un contract de sponsorizare oferit de Sony Ericsson.

Cele şase jucătoare de tenis selectate pentru XperiaTM Hot Shots sunt: Bethanie Mattek-Sands (SUA), Heather Watson (Marea Britanie), Alize Cornet (Franţa), Sabine Lisicki (Germania).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite