TENIS: Andrei Pavel: „Nimeni n-ar vrea să joace cu Soderling”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Andrei Pavel: „Nimeni n-ar vrea să  joace cu Soderling”
TENIS: Andrei Pavel: „Nimeni n-ar vrea să joace cu Soderling”

 După ce Robin Soderling, nr. 11 mondial i-a administrat un 6-2, 6-1, 7-5 lui Victor Crivoi în al doilea meci de simplu de astăzi din cadrul barajului de Cupa Davis, Andrei Pavel este sigur că nimeni din circuitul ATP nu vrea să joace împotriva suedezului  

Cu un serviciu ireproşabil şi o mişcare în teren demn de top 10 ATP, scandinavul a terminat repede cu românul, în doar o oră şi 25 de minute. „Ştiam că partida cu Soderling va fi grea, însă mie nu mi-au ieşit serviciul aşa cum trebuie şi de aici s-a produs ruptura. Mi-am revenit în setul trei, dar n-am putut să-mi menţin avantajul”, a declarat Crivoi, care crede că un sistem hawk-eye l-ar fi dus cel puţin până în tiebreak.

Vizibil dezamăgit de pierderea meciului, Victor crede că Vinciguerra îşi va reveni până duminică: „Dacă ai entorsă îţi pui faşă şi în două zile eşti pe teren. Oricum stilul nostru de joc se aseamănă puţin”.

 Şi căpitanul jucător al echipei noastre, Andrei Pavel recunoaşte superioritatea lui Soderling: „Nimeni n-ar vrea să joace cu Soderling. Este numărul 11 mondial şi are lovituri puternice, bine aşezate. Până duminică Victor Crivoi va fi din nou în picioare şi îşi va găsi jocul aşa cum îl ştiu”, a spus „Cneazul”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite