Simona Halep s-a calificat în turul doi la Biarritz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Halep a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-1, pe Sofia Şapatova (Gergia), jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Stephanie Cohen-Aloro (Franţa), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-4, de Sharon Fichman (Canada).

Tot în primul tur la Biarritz, jucătoarea Monica Niculescu a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-6 (7/5), de Evghenia Rodina (Rusia), a şaptea favorită a competiţiei.

Jucătoarea Elena Bogdan s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Aschaffenburg (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Bogdan a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, pe Oxana Liubţova (Ucraina), cap de serie numărul 8, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Iveta Gerlova (Cehia), jucătoare venită din calificări, care a trecut, cu scorul de 7-6 (7/4), 6-1, de Teodora Mircici (Serbia).

Sportiva Elora Dabija a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 2-6, 6-3, 7-5, de Nina Zander (Germania), beneficiară a unui wild-card.

În proba de dublu de Aschaffenburg, perechea Elena Bogdan/Andrea Koch-Benvenuto (România/Chile) a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 6-2, cuplul german Sina Ladage/Desiree Schelenz şi va juca, în sferturile de finală, cu perechea Dorotea Kraljevici/Conny Perrin (Croaţia/Elveţia), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de cuplul italian Evelyn Mayr/Julia Mayr, cap de serie numărul 2.

Perechea Mădălina Gojnea/Cristina-Mădălina Stancu a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/3), de cuplul Ema Burgici/Chanel Simmonds (Bosnia/Africa de Sud).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite