Simona Halep nu va putea participa la Fed Cup din cauza unei accidentări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu va putea face parte din echipa de Cupa Federaţiei a României din cauza unei accidentări, a anunţat căpitanul formaţiei Irina Spîrlea.

"Accidentare Simonei Halep este destul de gravă. Trebuie să stea cel puţin 10 zile şi să nu facă nimic, apoi va începe să se pregătească. Doctorul i-a recomandat să stea 3-4 săptămâni, dar după zece zile va încerca să vadă cum se simte. Îmi pare rău că Simona Halep s-a accidentat, însă, în acelaşi timp, îi mulţumesc Cristinei Dinu, care a renunţat la un turneu pentru a putea fi alături de echipa României. Nu vreau să fac nicio promisiune în legătură cu evoluţia noastră, însă îmi doresc să ne descurcăm cât mai bine", a spus Irina Spîrlea.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, a precizat că dacă Simona Halep ar fi putut fi prezentă la Cupa Federaţiei, România ar fi avut una dintre cele mai puternice echipe, cu patru jucătoare clasate în primele 100 din WTA: "Din păcate, Simona Halep, una dintre cele mai bune jucătoare ale noastre, va lipsi din cauza unei accidentări. Îmi pare foarte rău, iar prin acest lucru cred că am ratat şansa de a fi printre cele mai puternice echipe de Fed Cup, pentru că am fi avut patru jucătoare din prima sută. Chiar şi aşa, o vom avea printre noi pe Cristina Dinu, cea mai bună jucătoare a noastră la junioare. Sper că acest debut îi va aduce un mare succes în carieră".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite