Sharapova: "Nu îmi place să-mi fac prieteni!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăta câştigătoare a Mastersului de la Roma, Maria Sharapova, spune că nu îi face o deosebită plăcere să îşi facă prieteni atunci când se află la turnee. Rusoaica călătoreşte în general alături de logodnicul ei, Sasha Vujacic, antrenorul Thomas Hogstedt şi preparatorul fizic Juan Reque. Părinţii ei, Yelena şi Yuri o însoţesc ocazional.

"Este adevărat că am un grup de prieteni vechi, dar mi se pare foarte dificil să iau cina cu cineva într-o seara şi a doua zi acea persoană să îmi fie adversară. Până la urmă tenisul este un sport individual, iar eu sunt o persoană competitivă şi nu vreau să ma apropii de adversarele mele. Am familia aproape întotdeauna şi îmi este de ajuns. Cel mai important pentru mine este să-mi fac treaba cât mai bine, nu să socializez, nu îmi place în mod special", a spus Sharapova.

Rusoaica a învins-o pe australianca Samantha Stosur, în 83 de minute, câştigând astfel turneul de la Roma. Înainte de acest succes, rusoaica a eliminat-o pe daneza Caroline Wozniacki.

Rusoaica a obținut, totodată, a șaptea victorie în fața lui Stosur. Ea s-a detașat rapid de adversara sa (4-0), iar în setul 2, la 5-4, n-a lăsat să-i scape ocazia de a pune capăt rapid disputei. În vârstă de 24 de ani, Șarapova este cotată printre favorite la Roland Garros, turneu în care a atins semifinalele în 2007 și în care a jucat sferturi de finală în alte trei rânduri (2004, 2005 și 2009).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite