Sezonul WTA e termină şi începe cu partida Wozniacki - Clijsters

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kim Clijsters şi Caroline Wozniacki
Kim Clijsters şi Caroline Wozniacki

După finala de la Turneul Campioanelor de la Doha, dintre Caroline Wozniacki şi Kim Clijsters, cele două jucătoare vor da startul şi începutului de an 2011 cu un meci demonstraiv în Thailanda. Belgianca a acceptat deja invitaţia organizatorilor, daneza, care este şi numărul 1 mondial, a amânat decizia până peste câteva săptămâni.

După un sezon încărcat, Wozniacki (20 de ani) şi-a luat două săptămâni de vacanţă, timp în care va ieşi cu prietenii în Copenhaga şi se va bucura de soarele de pe plaja de la Monte Carlo.

„Sunt fericită că pot să mă plimb cu fratele meu, Patrick, şi cu alţi prieteni. Vom merge la un meci de fotbal în Copenhaga şi apoi voi lua drumul spre Monte Carlo unde sper să uit de tenis şi antrenamente. Voi primi vizita unor prieteni în noul meu apartament şi vom merge la cumpărături şi la plajă", a scris Caroline pe siteul ei oficial.

Daneza, cea mai tânără jucătoare în top 15 WTA, este a 10-a tenismenă care termină anul pe numărul 1 în clasamentul mondial din 1975 când s-a introdus sistemul computerizat.

Fără a câştiga vreun turneu de Mare Şlem, daneza are un record de 25 de victorii din ultimele 28 de meciuri, adunând anul acesta 6 titluri.

„Am avut un an fantastic. Am câştigat 6 turnee şi am învins multe jucătoare foarte bune. Nu poţi câştiga toate meciurile. Dar voi reveni din sezonul viitor mai în forţă. Voi încerca să-mi îmbunătăţesc lovitura de forehand pentru a o lua mai repede şi a o lovi cu efect. Vreau să devin mai ofensivă. Acum sunt mândră de acest sezon, de cum am jucat şi vreau să mă bucur de timpul liber", a mai spus liderul WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite