Serena a făcut scandal la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, care a eliminat-o în turul doi la Wimbledon pe Simona Halep, s-a declarat nemulţumită, după acest meci, de faptul că este programată să joace pe terenul doi la turneul londonez, ceea ce i se întâmplă şi surorii sale Venus, informează lequipe.fr.

"Evident că le place să ne facă, pe mine şi pe Venus, să jucăm pe terenul doi. Nu ştiu de ce. Poate într-o bună zi voi înţelege. Nu consider acest lucru dramatic, dar poate ar trebui. Nadal, Federer, Djokovici, Murray sau Roddick nu merg niciodată pe alt teren decât cel principal. Cel puţin acum există şi pe terenul doi sistemul hawk-eye", a spus Williams.

Purtătorul de cuvânt al turneului a reacţionat în urma acestei declaraţii a sportivei americane, spunând că nu consideră că este ceva deliberat faptul că jucătoarea este programată deseori pe terenul doi. "Să stabileşti un program este complicat, fiecare priveşte acest lucru din punctul său de vedere, astfel că ea are dreptul să aibă o opinie", a precizat purtătorul de cuvânt.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost eliminată, joi, în turul secund de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, de către deţinătoarea trofeului, americanca Serena Williams, cap de serie numărul 7 şi locul 25 WTA. Williams s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 6-1, la finalul unui meci care a durat o oră şi 47 de minute şi care s-a jucat pe terenul doi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite