Tenis cu ghinion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams şi-a anulat participarea la turneul WTA de la Linz, iar deznodământul Openului de la Beijing a fost amânat din cauza ploii.

Serena Williams s-a retras din turneul de la Linz, unde era principala favorită. Aceasta din cauza durerilor resimţite la piciorul drept în cursul ultimului antrenament dinaintea plecării spre întrecerea din Austria. Din iulie, când s-a rănit călcând în nişte cioburi, Serena şi-a amânat de mai multe ori revenirea în circuit. Absenţa prelungită a americancei face ca de astăzi, când nou clasament WTA va fi dat publicităţii, ea să piardă poziţia de lider în favoarea Carolinei Wozniacki.
Locul Serenei în turneul de 220.000 $ de la Linz a fost luat de sârboaica Ana Ivanovic, care a primit un wild-card de la organizatori şi o va întâlni în primul tur pe Andrea Petkovic din Germania.
Pe alt meridian, finalele Openului chinez, care ar fi trebuit să se desfăşoare duminică, au fost amânate pentru astăzi din cauza ploiii torenţiale de la Beijing. Începută cu două ore de întârziere, finala băieţilor dintre Novak Djokovic şi David Ferrer a fost în cele din urmă  întreruptă douăzeci de minute mai târziu la 3-1 în primul set pentru sârb. Finala feminină dintre Caroline Wozniacki şi Vera Zvonareva a fost de asemena reprogramată pentru astăzi la ora 14:30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite