Serena Williams: "Am fost la un pas de moarte!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Serena Williams a fost lăsată să lupte pentru viaţa ei în spital, după o serie de evenimente nefericite legate de starea sa de sănătate care au început într-un restaurant din Munchen.

Câştigătoarea a treisprezece turnee de Mare Şlem, sportiva din SUA joacă această săptămână primul său turneu din ultimul an. Ea o va întâlni astăzi jucătoarea din Bulgaria, Tsvetana Pironkova, la Eastbourne.

La doar câteva zile după ce o învinsese pe Vera Zvonareva la All England Club şi redevenise numărul 1 mondial, Williams a alunecat pe o sticlă spartă într-un restaurant şi a avut nevoie de 18 copci. "După acel eveniment nefericit doctorii au descoperit mai multe cheaguri de sânge în plămânii mei. Poate nu vă daţi seama, dar am fost literamente pe patul de moarte. Mulţi oameni se sting din acest motiv în fiecare zi pentru că nu conştientizează că acestea există", a spus Serena.

Întrebată cu se simţea în acele momente spotiva s-a confesat. „Efectiv nu puteam să respir şi pentru că practic sport de performanţă mi-am ieşit din formă din această cauză. Ce pot să zic, îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să trec peste aceste momente grele. Îmi aduc aminte perfect că psihologul meu m-a forţat să mă duc la spital atunci când eu eram convinsă că voi merge la o petrecere şi mă bucur că l-am ascultat, că altfel nu ştiu ce s-ar fi întâmplat."

Serena recunoaşte că aceste evenimente i-au schimbat schimbat viaţa: "Sunt pregătită să dau tot ce pot mai mult pe teren, iar dacă nu voi putea să ajung din nou în frunte nu o să o fie tragedie pentru că mi-am învăţat lecţia. Sunt foarte bucuroasă că m-am întors. Mi-a fost dor să joc tenis."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite