Serena Williams, internată în stare gravă la spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams
Serena Williams

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fost lider mondial, a fost internată, luni, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, sportivei fiindu-i depistat un cheag de sânge format în urma unui embolism pulmonar.

UPDATE ORA 23:20 Serena Williams a fost operată la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles după ce i-a fost depistat un cheag de sânge format în urma unui embolism pulmonar. Jucătoarea de tenis se află în stare bună.

"Mulţumim pentru sprijin. Serena este bine", a declarat mama Serenei, Oracene Price, pe Twitter. Serena Williams a postat la rândul său un mesaj pe reţeaua de socializare, în noaptea de marţi spre miercuri: "Zi grea!".


Serena Williams a participat, duminică noapte, la o gală caritabilă organizată de fundaţia cântăreţului Elton John pentru persoanele suferinde de SIDA.

Williams, în vârstă de 29 de ani, a fost văzută de mai multe ori în ultima săptămână la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

Purtătorul de cuvânt al sportivei, Nicole Chabot, a declarat că Serena are un cheag de sânge ce i-a apărut ca urmare a unui tratament pentru embolism pulmonar. "Luni, Serena Williams s-a deplasat de urgenţă la Cedars pentru a se trata de un cheag de sânge survenit în urma unui tratament pentru o situaţie mult mai critică. Săptămâna trecută, Serena a suferit un embolism pulmonar (n.r. - o arteră a plămânului este blocată). Doctorii continuă să-i monitorizeze situaţia de aproape pentru a evita eventuale complicaţii", a spus Chabot.

Serena Williams nu a mai jucat niciun meci din vara anului 2010, când a învins-o pe Vera Zvonareva în finala de la Wimbledon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite