Serena Williams a ajuns la al zecelea titlu de Grand Slam din carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanca Serena Williams, care a câştigat, sâmbătă, Australian Open, a declarat că acest succes este foarte important, deoarece cu ajutorul lui a ajuns la zece titluri la simplu la turneele de

Americanca Serena Williams, care a câştigat, sâmbătă, Australian Open, a declarat că acest succes este foarte important, deoarece cu ajutorul lui a ajuns la zece titluri la simplu la turneele de Grand Slam.

„Acest trofeu îl pun acolo, sus, alături de celelalte trofee de Grand Slam. Sunt foarte fericită că am câştigat, deoarece voiam să câştig şi simt că trebuia să înving. Voiam să ajung la titlul cu numărul 10. Şi am simţit că trebuie neapărat să câştig acest trofeu pentru mine. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla în viaţă sau dacă o oportunitate ca aceasta se mai iveşte a doua oară”, a declarat câştigătoarea Openului de la Melbourne.

Serena Williams a precizat că, spre deosebire de adversara sa din finala de la Australian Open, Dinara Safina, nu a simţit în niciun moment presiunea perspectivei de a deveni numărul unu în clasamentul WTA, în cazul unui succes la concursul de la Melbourne“.

Serena Williams a câştigat, sâmbătă, pentru a patra oară turneul Australian Open, impunându-se în finală, cu scorul de 6-0, 6-3, în faţa sportivei ruse Dinara Safina, după 59 de minute de joc. Serena Williams s-a mai impus la Australian Open în 2003, 2005 şi 2007.

Acest titlu este al 10-lea obţinut de Serena Williams până în prezent la simplu la un turneu de Grand Slam. Datorită performanţei de la Melbourne, Williams a devenit a şaptea femeie care a câştigat cel puţin zece titluri la turneele majore din circuitul WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite