Serbia s-a calificat în premieră în semifinalele Cupei Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de Cupa Davis a Serbiei reuşit o calificare istorică în careul cu aşi al competiţiei după o victorie categorică, scor 4-1, în infernul de la Split, în faţa marii rivale Croaţia. Djokovici&Co vor întâlni în semifinale pe teren propriu Cehia, echipă care a dispus în deplasare de Chile.

Vineri, Djokovici a câştigat contra lui Ivan Ljubicici, scor 7-6 (7/3), 6-4, 6-1, iar apoi Cilici a egalat, după ce l-a învins pe Viktor Troicki 6-4, 7-5, 6-2. Sâmbătă, perechea Janko Tipsarevic/Nenad Zimonjic a dispus de Marin Cilici şi Ivan Dodig 6-3, 6-2, 6-4. Djokovici a adus punctul decisiv printr-o victorie neaşteptat de clară în faţa lui Marin Cilic, scor 6-3, 6-3, 6-2.

Fără Rafael Nadal, accidentat după Wimbledon, deţinătoarea en-titre a salatierei de argint, Spania, a cedat fără drep de apel, scor 0-5, în faţa Franţei, de nouă ori câştigătoare a Cupei Davis. În cel mai disputat duel al sferturilor, Argentina a bătut în premieră Rusia în deplasare, scor 3-2, şi va juca, în septembrie, în Hexagon, contra cocoşilor galici pentru un loc în marea finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite