Şarapova a câştigat 26 milioane $ în 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi în acest sezon nu a mai repetat evoluţiile excepţionale din anii trecuţi, rusoaica Maria Şarapova şi-a rotunjit totuşi bugetul cu 26 milioane$, din care aproape 2 milioane$ au provenit

Deşi în acest sezon nu a mai repetat evoluţiile excepţionale din anii trecuţi, rusoaica Maria Şarapova şi-a rotunjit totuşi bugetul cu 26 milioane$, din care aproape 2 milioane$ au provenit exclusiv din tenis, iar restul din contracte publicitare.

Şarapova a fost catalogată astfel de revista Forbes drept cea mai bine plătită sportivă din lume şi a şaptea celebritate sub 30 ani din lume din punct de vedere al profiturilor anuale. În acest top se mai regăseşte şi Roger Federer, care ocupă poziţia a cincea cu 35 milioane$ câştigaţi în 2008.

Elveţianul a reuşit să devină tenismenul cu cele mai multe câştiguri din istorie, depăşindu-l cu 1.5 milioane$ pe Pete Sampras (43 milioane$).

La începutul acestui an, revista Forbes l-a plasat pe Federer pe locul 23 în rândul celor mai bine plătite celebrităţi. Pe prima poziţia s-a clasat Oprah Winfrey, urmată de jucătorul de golf Tiger Woods, actriţa Angelina Jolie, cântâreaţa Beyonce Knowles şi fotbalistul David Beckham.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite