TENIS: Pavel, Safin şi Santoro au participat la ultimul Grand Slam din carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Pavel, Safin şi Santoro au participat la ultimul Grand Slam din carieră
TENIS: Pavel, Safin şi Santoro au participat la ultimul Grand Slam din carieră

Fostul lider mondial ATP, Marat Safin, a terminat-o cu turneele de Grand Slam.

Rusul de 29 de ani care, în 2000, a câştigat US Open a fost învins ieri de Jurgen Melzer, scor 6-1, 4-6, 3-6, 4-6. „Vreau să termin cu tenisul şi să încerc ceva cu totul diferit. Am timp să mă gândesc la ceea ce voi face”, a spus Safin, care le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul acordat. „Acesta a fost ultimul Grand Slam. Mi-aş fi dorit un altfel de sfârşit dar asta e. Nu am regrete. Nu mă mai enernez când pierd”, a precizat juctătorul de tenis. Întrebat despre cea urâtă memorie la Flushing Meadows, Safin nu a stat pe gânduri. „Aici, în primele zile, este ca la grădina zoologică.Fraţi, surori, mame, taţi, bunici, toată lumea roieşte în jururl tenismanilor. Este o atmosferă enervantă”, a mai menţionat Marat.

Fabrice Santoro a pus racheta în cui

Veteranul francez de 36 de ani, Fabrice Santoro, a jucat şi el în ultima partidă la un turneu de Grand Slam. El a pierdut, scor 4-6, 3-6, 3-6, în faţa spanioului Juan Carlos Ferrero. Aceasta a fost a 69 –a prezenţă la turneel de Grand Slam, şi a 45-a consecutivă. „Pănă la un punct gândesc precum Safin, dar mie încă îmi place să fiu pe terenul de tenis”, a precizat Santoro.

Ultimul Grand Slam şi pentru Pavel
Tenismenul Andrei Pavel a ratat calificarea în turul secund al turneului de Mare şlem US Open, după ce a pierdut partida din runda inaugurală cu americanul Robby Ginepri şi este al şaptelea român eliminat în proba de simplu, informează site-ul oficial al competiţiei.
Pavel (34 de ani) a pierdut partida în patru seturi, scor 7-5, 2-6, 4-6, 0-6, în două ore şi 10 minute.
US Open a fost ultimul Mare şlem la care a participat Andrei Pavel după ce a anunţat că se va retrage din carieră la finele acestui an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite