Sânii lui Halep, subiect fierbinte la Wimbledon!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a intrat din nou în atenţia tabloidelor britanice. Impresionaţi de victoria româncei din primul tur de la Wimbledon, ziariştii de la Daily Mail au făcut o comparaţie între prestaţiile româncei ante şi post operaţiei de micoşrare a sânilor.

"La vârsta de 17 ani, Simona Halep a hotărât că nimic nu-i va putea sta în calea ambiţiei sale, de a face tenis de performanţă. Doi ani mai târziu, Simona Halep a făcut un salt vertiginos de 450 de locuri în clasamentul mondial WTA al jucătoarelor de tenis şi a disputat primul său meci la turneul londonez, spunând că aşteaptă cu nerăbdare <<să aiba succes la Wimbledon>>.

Ea a explodat pe scena tenisului la junioare, la Open-ul francez din 2008, când a atras atenţia nu prin joc neaparat, ci prin mărimea sânilor săi, care însă o incomodau, aşa că a fost nevoită să apeleze la o operaţie de micşorare a acestora. La acea vreme, Simona se afla pe locul 500 în clasamentul WTA", o caracterizează britanicii pe Halep.

"În prezent, Simona Halep, ajunsă la 19 ani, a reuşit o victorie uşoară în primul tur la Wimbledon, în faţa jucătoarei sârbe Bojana Jovanovski, cu 6-1, 6-2, şi continuă să impresioneze", se arată în articolul din Daily Mail.

Halep a mai ţinut prima pagină a tabloidelor britanice atunci când a anunţat că îşi va micşora sânii. Mii de mesaje din partea fanilor tenisului au curs atunci pe adresa redacţiilor, rugând-o pe Simona să nu recurgă la acest gest.

Halep o va întâlni joi în turul II la Wimbledon pe americanca Serena Williams, cvadruplă campioană pe iarba londoneză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite