TENIS: Cârstea: "Safina m-a întrebat dacă vreau să jucăm la dublu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismena Sorana Cârstea, numărul 27 WTA, a declarat, joi, pentru NewsIn, că în momentul în care a ajuns în Olanda, la turneul de la Hertogenbosch, nu ştia cu cine va juca la dublu, iar liderul mondial Dinara Safina i-a propus să facă pereche, fapt ce a bucurat-o pe româncă.

"Când am venit la turneu, nu ştiam dacă voi juca dublu sau nu, însă Dinara a venit la mine şi la antrenorii mei să ne întrebe dacă vreau să fac pereche cu ea, lucru care m-a bucurat", a explicat Sorana Cârstea, care a adăugat: "Aceasta a fost prima dată când am făcut pereche şi am fost de aceeaşi parte a fileului. Este o jucătoare foarte bună, alături de care mi-a făcut plăcere să joc".

Sorana Cârstea şi Dinara Safina au făcut cuplu în proba de dublu a turneului de la Hertogenbosch, unde au ajuns în sferturi, dar au fost eliminate de perechea italiană Sara Errani/Flavia Pennetta.

Referitor la preferinţele sale legate de colegele din meciurile de dublu, Sorana Cârstea a dezvăluit: "De fiecare dată când joc dublu trebuie să o fac cu cineva cu care mă înţeleg bine şi în afara terenului, pentru că astfel avem şi o mai bună comunicare. Mă simt foarte bine atunci când joc cu Maria Kirilenko sau Caroline Wozniacki la dublu. La Wimbledon voi juca din nou alături de Caroline şi sper să facem un rezultat bun".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite