ȘOC Andy Roddick a decis să se retragă din tenis, la doar 30 de ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andy Roddick * Foto: Reuters
Andy Roddick * Foto: Reuters

Americanul Andy Roddick, a surprins lumea tenisului joi, ziua în care a împlinit 30 de ani, anunţând că Openul Statelor Unite va fi ultimul turneu din cariera sa.

'Simt că este momentul potrivit. Vreau să o fac repede şi bine, aşa că am decis ca acest turneu să fie ultimul pentru mine', a declarat Roddick în cursul unei conferinţe de presă. 'Nu ştiu dacă voi fi suficient de bun şi de motivat pentru a mai continua şi în anul următor', a explicat fostul lider al clasamentului ATP, aflat în acest moment pe locul 20 în ierarhia tenismenilor profesionişti, afectat de accidentări şi mai puţin percutant în ultimele două sezoane.

Andy Roddick, învingător în 2003 la US Open, urmează să joace vineri seara împotriva tânărului australian Bernard Tomic (19 ani), în turul 2 al acestui turneu, partida fiind programată pe terenul Artur Ashe din cadrul arenei Flushing Meadows. Aceasta este a doua retrage anunţată la competiţia de la New York, după cea a belgiencei Kim Clijsters (29 ani), care a decis la rândul ei să spună adio tenisului după turneul american.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite