TENIS: Andrei Pavel spune că România este favorită în Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Andrei Pavel spune că România este favorită în Cupa Davis
TENIS: Andrei Pavel spune că România este favorită în Cupa Davis

Pentru Andrei Pavel, căpitanul echipei României de Cupa Davis, revenirea în barajul de promovare în Grupa Mondială a Cupei Davis va fi o formalitate, indiferent dacă vom juca în compania Letoniei sau Ucrainei.

„Noi suntem favoriţi, indiferent dacă jucăm acasă sau în deplasare. Avem o echipă bună de Cupa Davis, cu Victor Hănescu, locul 28 în lume. A jucat bine la US Open şi în Cupa Davis, a progresat, din punct de vedere fizic. Urmează apoi Victor Crivoi, Copil, Luncanu. Horia Tecău este un foarte bun jucător de dublu”, a spus Pavel. În continuare, el a precizat: „Sunt, pentru viitor, nişte copii de 12-13 ani foarte buni. Federaţia de tenis, antrenorii, toţi cei implicaţi în tenis trebuie să participe la progresul acestui sport în viitor”.
Nici Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, nu este prea îngrijorată de valoarea adversarilor. „Important este că noi vom juca direct în turul 2. În calitate de favoriţi, avem un tur liber. Desigur, nu o să fie uşor. Ambele echipe şi Ucraina şi Letonia au jucători destul de buni”, a menţionat Ruxandra Dragomir. Mai departe, ea a spus: ''Formaţia noastră are şanse. Trebuie să vedem cum se vor prezenta jucătorii din România atunci. Căpitanul va alege componenţa formaţiei noastre”. Echipa de tenis a României va juca direct în turul 2 al Grupei euro-africane a Cupei Davis cu învingătoarea din meciul Ucraina-Letonia în perioada 7-9 mai 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite