Roland Garros: Victor Hănescu, lăudat de adversari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roland Garros: Victor Hănescu, lăudat de adversari
Roland Garros: Victor Hănescu, lăudat de adversari

Parcursul bun reuşit de român la Roland Garros a atras aprecierea adversarilor. Gilles Simon a spus că „Hane“ a fost „foarte precis şi solid“. „Hane“ a ajuns în turul trei după ce a trecut de belgianul Darcis, rusul Iujnîi şi francezul Simon.

La Roland Garros, Victor Hănescu se apropie cu paşi repezi de egalarea performanţei din 2005, atunci când a reuşit să atingă faza sferturilor de finală.

Românul se află într-o formă de zile mari, dovadă fiind faptul că a ajuns până în optimi fără să piardă vreun set. Jocul bun a atras aprecierea adversarilor. „Când întâlneşti jucători atât de constanţi şi solizi, nu trebuie să-ţi scape nicio ocazie. A fost un adversar dificil. Când aşteptam greşeala, aceasta nu venea niciodată. A fost foarte precis şi solid”, a spus Gilles Simon, numărul 7 mondial, despre român.

Astăzi, în optimi, el va avea parte de un alt adversar greu, Fernando Gonzalez. Chilianul este numărul 12 în lume, iar în 2004 l-a învins pe Hănescu la Mastersul de la Indian Wells în chiar primul tur.

Casele de pariuri nu-i dau românului prea multe şanse de reuşită. Astfel, el are o cotă de 5.10 pentru o victorie, în timp ce Gonzalez are o cotă de 1.13. 

În altă ordine de idei, perechea formată din jucătoarea română Monica Niculescu şi sportiva americană Vania King, cap de serie numărul 13, a ratat, ieri, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu la Roland Garros.

Niculescu şi King au fost învinse în optimi, cu scorul de 7-5, 6-1, de cuplul Cara Black/Liezel Huber (Zimbabwe/SUA, cap de serie numărul 1).

Pavel a fost învins şi la dublu

Din păcate, şi perechea Andrei Pavel/Horia Tecău a fost eliminată în turul doi.. Românii s-au înclinat în faţa cuplului Bob Bryan/Mike Bryan, scor 1-6, 4-6.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite