Roger Federer s-a căsătorit în secret cu Miroslava Vavrinec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elveţianul Roger Federer, cel care a dominat ani la rând tenisul mondial, este din ce în ce mai surprinzător. După ce şi-a făcut zob racheta în timpul meciului cu Djokovic, din semifinalele Mastersului de la Miami, lucru de neconceput în cazul lui până acum câteva luni, sâmbătă a şocat din nou: s-a însurat, în secret, cu cea care îi este alături de aproape nouă ani, Miroslava Vavrinec.

După cum a recunoscut actualul număr doi mondial pe site-ul propriu, ceremonia a avut loc în oraşul elveţian Basel, în prezenţa unui număr restrâns de invitaţi. "A fost o zi splendidă de primăvară, şi o ceremonie de neuitat pentru noi", a caracterizat Roger evenimentul în câteva cuuvinte.

Acest pas era totuşi de aşteptat. Luna trecută, Cei doi au anunţat, tot printr-un comunicat de presă, că vor deveni părinţi spre finalul toamnei.

Roger şi Miroslava - Mirka aşa cum este alintată de prieteni - s-au cunoscut la Jocurile Olimpice de vară de la Sydney. Vavrinec era atunci jucătoare profesionistă de tenis şi amândoi făceau parte din delegaţia elveţiană. Jucătoare de Top 100, însă niciodată de prim-plan, Vavrinec  abandonat activitatea la scurt timp după ce şi-a cunoscut iubirea, aflată atunci în plină ascensiune în topurile mondiale. I-a fost alături la aproape fiecare turneu important şi succes major al carierei, multă lume apreciind faptul că i-a dat lui Roger echilibrul atât de necesar unui supercampion.

Titlul de la Roland Garos, singurul care îi lipseşte

În vârstă de 27 de ani, Roger Federer este considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători de tenis din istorie. A câştigat aproape tot ce se putea câştiga. Are în palmares 13 titluri de Grand Slam - cu unul mai puţin decât liderul all-time pete Sampras -  dar şi un mare of: nu a reuşit niciodată să câştige titlul la Roland Garros. Resemnat, se pare, cu ideea că zgura nu îi este deloc prietenă, Roger a anunţat, săptămâna trecută, că nu va mai participa în acest sezon la turneele pe zgură. Că a fost o decizie luată la nervi a dovedit-o şi anunţul făcut în urmă cu trei zile, când a anunţat că va juca săptămâna viitoare la Mastersul de la Monte Carlo, primul mare turneu de zgură al sezonului. Deci, nu este exclus să îl vedem, totuşi, sper finalul lunii mai, în legendara arenă de la Paris.

VIDEO: VEZI CUM ŞI-A FĂCUT PRAF ROGER FEDERER RACHETA LA MIAMI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite