Recordmenul Mahut revine cu victorie pe iarbă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar o săptămână după ce a disputat celebra partidă maraton de 11 ore şi 5 minute la Wimbledon, francezul Nicolas Mahut a revenit pe iarbă cu ocazia turneului de la Newport (SUA). Tenismenul din Hexagon a stat acum doar 83 de minute pe teren pentru un succes contra columbianului Alejandro Falla, scor 6-3, 1-6, 6-3.

Nu a fost deloc un meci uşor pentru Mahut în faţa jucătorului care i-a luat două seturi lui Federer la Wimbledon în acest an. Mahut a primit numeroase aplauze din public, lucru ce l-a impresionat profund.

"Este incredibil ce mi s-a întâmplat aici. Sunt foarte recunoscător suporterilor care mi-au dat efectiv energia necesară să câştig acest meci", a spus Mahut.

Partida s-a disputat pe o căldură infernală, termometrul indicând 31 de grade celsius. "Orice meci pe care îl disput acum mi se pare mai uşor ca cel de la Wimbledon aşa că nu mă mai pot plânge de nimic", a glumit francezul, care a a primit un wild-card din partea organizatorilor pentru a fi prezent pe tabloul principal la Newport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite