Raluca Olaru s-a calificat în turul doi la Clearwater

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raluca-Ioana Olaru, cap de serie numărul 4, s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Clearwater (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Olaru a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Kiki Bertens (Olanda) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Grace Min (SUA), jucătoare venită din calificări, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de Arina Rodionova (Rusia).

În proba de dublu de la Clearwater, perechea Liana-Gabriela Ungur/Eirini Georgatou (România/Grecia) a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-1, de cuplul Heidi El Tabakh/Arina Rodionova (Canada/Rusia).

Jucătoarea Ionela-Andreea Iova, venită din calificări, a acces în turul doi al turneului ITF de la Madrid (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Iova a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 7-5, 6-0, pe Lucia Cervera-Vazquez (Spania) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătoarea partidei dintre Julia Mayr (Italia), cap de serie numărul unu, şi Silvia Garcia Jimenez (Spania), jucătoare venită din calificări.

Tot la Madrid, sportiva Camelia-Elena Hristea, jucătoare venită din calificări, a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2, de Despina Papamichail (Grecia).

Perechea Diana Enache/Simona Dobra (România/Cehia), cap de serie numărul 4, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Enache şi Dobra au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-4, cuplul marocan Fatima El Allami/Nadia Lalami şi vor juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătoarele partidei dintre perechea Cristina Dinu/Andreea-Roxana Văideanu (România/Italia) şi cuplul bulgar Hulia Velieva/Liutfia Velieva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite