Raluca Olaru s-a impus la dublu în Uzbekistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca Raluca Olaru a reuşit să-şi treacă în palmares un succes important la turneul WTA de la Taşkent. Olaru s-a impus în finala de la dublu, unde a făcut pereche cu ucraineanca Olga­

Românca Raluca Olaru a reuşit să-şi treacă în palmares un succes important la turneul WTA de la Taşkent. Olaru s-a impus în finala de la dublu, unde a făcut pereche cu ucraineanca Olga­ ­Savciuk. Cuplul româno-ucrainean a dispus în ultimul act al competiţiei de Nina Bratcikova (Rusia)/ Kathrin Woerle (Germania), după trei seturi: 5-7, 7-5, 10-7.  Pentru acest succes, cele două sportive au fost recompensate cu un cec de 6.760 de dolari şi cu 115 puncte WTA.

La simplu a ajuns în sferturi

Raluca Olaru a participat şi la proba de simplu a turneului din Uzbekistan, dar a fost eliminată în sferturile de finală. Românca a cedat în această fază a competiţiei într-un meci fără istoric, în faţa slovacei Magdalenea Rybarikova, cu scorul de 1-6, 2-6. Totuşi, Olaru a găsit puterea să se adune pentru proba de dublu, unde a dat cu adevărat lovitura.

“Sunt mulţumită de ceea ce am realizat în Taşkent, poate că speram mai mult la simplu, dar totul este bine când se termină cu bine. A fost un turneu obositor, dar am trecut cu bine toate obstacolele”, a punctat Olaru, după încheierea întrecerii. O altă româncă, Monica Niculescu, a fost eliminată tot în faza sferturilor de finală ale turneului de la Taşkent, după ce a pierdut, vineri, scor 7-6, 2-6, 4-6, în faţa chinezoaicei Shuai Pen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite